دانلود پایان نامه درباره تغییرات فرهنگی
رشته مردم شناسی : پایان نامه بررسی تغییرات فرهنگی خانواده
بررسی عوامل اجتماعی و فرهنگی موثر بر انزوای اجتماعی جوانان ۱۵ تا ۲۹ سال شهر لردگان
بررسی نقش عوامل اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی در وقوع افت تحصیلی دانش آموزان متوسطه
پایان نامه ارزیابی عملکردی محور فرهنگی – تفرجگاهی اراضی عباس آباد، با تاکید بر رقابت پذیری شهر تهران
بازتاب تغییرات اجتماعی در ادبیات نمایشی
بررسی عوامل موثر بر روند تغییرات کمی و کیفی صنعت گردشگری در شهر لاهیجان (در سه دهه …
مطالعه جرم شناختی تاثیر مسائل فرهنگی، مذهبی و معنوی دراز همسرآزاری
هنجارگریزی در رخدادهای فرهنگی واجتماعی از منظر نهج البلاغه
تبلیغ و ارتباطات فرهنگی
بررسی وضعیت پایبندی به هویت فرهنگی اعضای شبکه اجتماعی فیس بوک با مطالعه موردی دانشجویان مقطع کارشناسی …
بررسی میزان تاثیر نشریات محلی خوزستان بر نگرش فرهنگی مخاطبان
بررسی مقایسه ای مولفه های فرهنگی واجتماعی اخبار شبکه یک سیمای جمهوری اسلامی ایران و شبکه ماهواره …
پایان نامه :مطالعه رابطه بین عوامل اجتماعی- فرهنگی و بهزیستی اجتماعی زنان شهر شیراز
بررسی تحولات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و فرهنگی بندر لنگه
آسیب شناسی فرهنگی تجدد در هنرهای تجسمی معاصر ایران
زندگی خوابگاهی و نحوه تکوین هویت فرهنگی دختران
بررسی عوامل اجتماعی- فرهنگی مرتبط با نگرش زنان
بررسی تغییرات رابط کاربری بر نحوه تعامل کاربر با شبکه های اجتماعی و ارائه مدل
بررسی رابطه برخی عوامل فرهنگی- اجتماعی با افت تحصیلی دانشجویان ایثارگر
اثر شاخص های فرهنگی بر رشد اقتصادی استان های منتخب ایران
پایان نامه ارشد در رشته تربیت بدنی گرایش فیزیولوژی ورزشی: تاثیر شدت تمرین برتغییرات الگوی سایتوکاینی (Th1/Th2) و تعداد لکوسیت در …
ارتباط هوش فرهنگی با عملکرد کارکنان مرکز مدیریت حوزه های علمیه
آسیب شناسی فرهنگی تجدد در هنرهای تجسمی معاصر ایران
پایان نامه مدیریت آموزشی: بررسی رابطه هوش فرهنگی با تعهد سازمانی معلمان ابتدایی شهرستان میناب
تأثیر تغییرات و تحولات اجتماعی بر آثار سینمای رسول صدرعاملی
نقش عوامل اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی در وقوع افت تحصیلی دانش آموزان
نقش عوامل اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی در وقوع افت تحصیلی دانش آموزان در مقطع متوسطه
بررسی جرم شناختی قتل عمد در شهرستان کوهرنگ در فاصله زمانی سال ۱۳۸۴ لغایت ۱۳۹۴
استفاده از صمغ فارسی به منظور کاهش جذب روغن ناگت مرغ سرخ شده و بهینه سازی فرآیند


